Här kommer vi att publicera kostråd och annat matnyttigt.

• Myter om kost och träning. Läs artikel från jogg.se

• Vad ska du äta före under och efter? Läs artikel från runnersworld.se

 

En helg i hälsans tecken
Jag är fylld av inspiration efter en helg i hälsans tecken. Jag har träffat många människor som fått ett nytt liv bara efter att förändrat sin kost och att dricka rätt saker. Ger man kroppen rätt bränsle svarar den med att sätta igång självläkande funktioner som gör att man kan får ett friskt liv.
Allt bygger på att ge cellerna tre grundstenar: NÄRING, SYRE OCH VATTEN. Låter enkelt men vägen till ett friskt liv är kantad av fallgropar framförallt vad det gäller näringen. De livsmedel som vi kan köpa  affärerna räcker oftast inte. Näringsvärdena på exempelvis grönsaker har minskat dramatiskt de senaste 20 åren på grund av leverantörernas profithunger. Vår livsstil är också ett stort problem. För att hinna med allt som barn, arbete träning mm, så äts mycket onyttiga halvfabrikat och i många fall hoppar man över dagens viktigaste mål - frukosten.
Näringstillskottet som jag rekommenderar är klassat som mat och är egentligen inget annat en en högteknolgisk sallad med innehåll som tillgodoser allt som kroppen behöver. Men det har också ett unikt patenterat NTC-system som gör att näringen transporteras ut på cell-nivå vilket resulterar i snabbare resultat och en stabil tarmfunktion.

Starkare immunförsvar, 10% bättre syreupptagning och 30% bättre prestation.
Studier visar att sportutövare får bättre syreupptagning och prestation om man använder näringstillskottet som jag rekommenderar. Allt fler idrottare använder produkterna för det är enkelt och ger resultat. Världsettorna på både herr-och damsidan i tennis Novak Djokovic och Caroline Wozniacki är användare.

Hör gärna av dig till mig om du vill veta mer.

Göran Lindskog